MIQUI PUIG & ACP en concert a Barcelona

 

Desprès d’haver-lo estrenat al darrer Vida Festival, Miqui Puig presentarà el seu nou disc Miqui Puig Canta Vol. 7 (Primavera Labels) el proper 30 de març a Barcelona.

Serà un concert molt especial a l’Antiga Fàbrica Damm, amb el públic encerclant els músics situats al centre de la pista perque tothom pugui ballar sense límits. Una espècie de rave-pop total on també hi seran convidades algunes cançons de Los Sencillos, així com una selecció del seus millors temes acumulats en els darrers 30 anys amb noves bases creades a partir dels conceptes ballables del nou álbum.

En aquesta festa podrem veure en acció la nova formació de l’ACP (Associazione Ciclista Popolare) amb la Lara Magrinyà (teclats, veus), l’Anna Sala (teclats, veus), l’Alexandre Remoué (guitarres, veus), el Raúl Juan (teclats, guitarres, percussió electrónica) i el Marc Boria (disseny de so). Junts formen la versió més atrevida de l’ACP, amb la incorporació de les noies de L’Arannà aportant juventut i harmonia. La resta, marca de la casa, Miqui Puig en estat pur.

Les entrades ja estan a la venda en aquest enllaç. El preu es de 15 € (+ despeses de distribució) per l’anticipada i de 20 € a taquilla.